Kaj Munk College


Contactpersoon

Don Koehorst - coördinerend schoolopleider
(023) 561 61 98

stagebureau@kajmunk.nl

Adresgegevens:
Kaj Munkweg 3
2131 RV Hoofddorp

www.kajmunk.nl

Aantallen leerlingen, personeel

1500 leerlingen en 80fte onderwijzend personeel

Type onderwijs

Mavo-t - havo - vwo, met daarbij technasium en science

Denominatie

Protestants-christelijk

Visie en missie

We werken met de leerlingen aan talentontwikkeling, relatie, invloed, veiligheid in een warme en duidelijke omgeving.

Waarmee profileren we ons?

Wij profileren ons met de Bèta-vakken binnen de science-technasiumklassen (vwo gericht op onderzoekende leerstijlen) en het technasium (havo met O&O onderzoek en ontwerpen) en de mavoklassen met T&T (techniek en toepassing), Kunst Media en Cultuur door de hele school met als groot onderdeel het Lentefeest en dit geheel in een warm en duidelijk schoolklimaat. Ook op het gebied van personeelsbeleid, waarbij de begeleiding goed is en personeel zich professionaliseert.

Belangrijke onderwijskundige ontwikkelingen

Binnen het Technasium en Science wordt projectmatig gewerkt. Vanuit de teamstructuur wordt volop aan de verdere onderwijskundige ontwikkelingen gewerkt door het formatieve leren vorm te geven en aan een onderzoeksmatige cultuur. Er is een grote ontwikkeling in het digitaal gebruik van lesmateriaal en ontwikkelen van digitaal lesmateriaal.

Op welke aspecten is de school innovatief?

Op het gebied van Bèta (science en technasium), Kunst, Media en Cultuur. Ook zijn wij officieel een topsportvriendelijke school, met een goed beleid om leerlingen die hun sport op topniveau beoefenen te helpen dit te combineren met school.Aangesloten partners

Scholen
Instituten